Sekretesspolicy för

Giltighetsdatum: 03 November 2018

Webfili.com (”oss”, ”vi” eller ”vår”) driver webbplatsen http://webfili.com (”tjänsten”).

Denna sidan informerar dig om våra principer för insamling, användning och utlämnande av personuppgifter när du använder vår tjänst och val du har associerat med dessa data. Vår integritetspolicy för Webfili.com hanteras genom Sekretesspolicy för gratis.

Vi använder dina data för att tillhandahålla och förbättra tjänsten. Genom att använda tjänsten, samtycker du till insamling och användning av information i enlighet med denna policy. Om inte annat anges i denna sekretesspolicy, har termer som används i denna integritetspolicy samma betydelser som i våra regler och villkor, tillgänglig från http://webfili.com

Informationsinsamling och användning

Vi samlar in flera olika typer av information för olika ändamål att tillhandahålla och förbättra vår Service till dig.

Typer av uppgifter som samlats in

Personuppgifter

När du använder vår tjänst, kan vi be dig att förse oss med viss personligt identifierbar information som kan användas för att kontakta eller identifiera dig (”personuppgifter”). Personligen identifierbar information kan inkludera, men är inte begränsat till:

Användningsdata

Vi kan också samla in information hur tjänsten används och används (”användardata”). Denna användningsdata kan innehålla information som datorns IP-adress (t.ex. IP-adress), webbläsarens typ, webbläsarens version, sidorna i vår tjänst som du besöker, tid och datum för ditt besök, den tid som tillbringas på dessa sidor, unik enhet identifierare och andra diagnostiska data.

Spårning & Cookies Data

Vi använder cookies och liknande spårningstekniker för att spåra aktivitet på vår tjänst och hålla viss information.

Cookies är filer med liten mängd data som kan innefatta ett anonymt unikt ID. Cookies skickas till din webbläsare från en webbplats och lagras på din enhet. Spårningstekniker används också är beacons, taggar och skript för att samla in och spåra information och för att förbättra och analysera vår tjänst.

Du kan instruera din webbläsare att neka alla cookies eller visar när en cookie skickas. Men om du inte accepterar cookies, kan du inte att kunna använda vissa delar av vår tjänst.

Exempel på Cookies som vi använder:

Användning av Data

Webfili.com använder de insamlade uppgifterna för olika ändamål:

Överföring av Data

Din information, inklusive personuppgifter får överföras till — och underhållna på — datorer ligger utanför din provins, land eller andra statliga jurisdiktion där dataskyddslagarna skilja än de från din jurisdiktion.

Om du befinner dig utanför Turkiet och väljer att lämna information till oss, Vänligen observera att vi överför data, inklusive personuppgifter, till Turkiet och bearbeta det där.

Ditt samtycke till denna sekretesspolicy som följt av din inlämning av denna information utgör ditt samtycke till denna överföring.

Webfili.com kommer att vidta alla åtgärder rimligen nödvändiga för att säkerställa att dina uppgifter behandlas säkert och i enlighet med denna sekretesspolicy och ingen överföring av dina personuppgifter kommer att ske till en organisation eller ett land om det inte finns tillräckliga kontroller i Placera inklusive säkerheten för dina data och annan personlig information.

Utlämnande av uppgifter

Rättsliga krav

Webfili.com kan lämna ut dina personuppgifter i god tro att sådan åtgärd är nödvändig till:

Säkerheten för Data

Säkerheten för dina data är viktiga för oss, men kom ihåg att ingen överföring över Internet eller metod för elektronisk lagring är 100% säkert. Vi strävar efter att använda kommersiellt godtagbara sätt för att skydda dina personuppgifter, kan vi inte garantera absolut säkerhet.

Tjänsteleverantörer

Vi kan använda tredje parts-företag och individer att underlätta vår tjänst (”tjänsteleverantörer”), för att tillhandahålla tjänsten för vår räkning, att utföra Service-relaterade tjänster eller att hjälpa oss att analysera hur våra tjänster används.

Dessa tredje parter har tillgång till dina personuppgifter endast för att utföra dessa uppgifter för vår räkning och är skyldiga att inte lämna ut eller använda den för något annat ändamål.

Analytics

Vi kan använda utomstående tjänsteleverantörer för att övervaka och analysera användningen av vår tjänst.

Länkar till andra webbplatser

Vår tjänst kan innehålla länkar till andra webbplatser som inte drivs av oss. Om du klickar på en länk för tredje part, kommer du att hänvisas till sådan tredje parts webbplats. Vi rekommenderar dig att granska sekretesspolicyn för varje webbplats du besöker.

Vi har ingen kontroll över och tar inget ansvar för innehållet, sekretesspolicy eller praxis för tredje parts webbplatser eller tjänster.

Barnens integritet

Vår tjänst behandlar inte någon under 18 (”barn”) år.

Vi samlar inte medvetet in personlig information från någon under 18 år. Om du är en förälder eller vårdnadshavare och du känner att dina barn har försett oss med personuppgifter, vänligen kontakta oss. Om vi blir medvetna om att vi har samlat in personuppgifter från barn utan kontroll av föräldramedgivande, vidta vi åtgärder för att avlägsna denna information från våra servrar.

Ändringar i denna integritetspolicy

Vi kan uppdatera vår sekretesspolicy från tid till annan. Vi meddelar dig om eventuella ändringar genom att publicera den nya sekretesspolicyn på den här sidan.

Vi kommer att meddela dig via e-post och/eller ett tydligt meddelande på vår tjänst, innan ändringen träder i kraft och uppdatera ”giltighetsdatum” överst i denna sekretesspolicy.

Du uppmanas att granska denna sekretesspolicy regelbundet för eventuella ändringar. Ändringar i denna integritetspolicy är effektiva när de bokförs på denna sida.

Kontakta oss

Om du har några frågor om denna sekretesspolicy, vänligen kontakta oss:

WebFili.comSekretesspolicy för